Contacteaza-ne

 • CERTIFICATUL MEDICO-LEGAL

  Mai intai e bine sa stii ca institutiile medico-legale sunt:

  • pentru Bucuresti in Calea Vitan-Barzesti 9 sector 4 (in apropierea intersectiei cu soseaua Oltenitei)
  • pentru ILFOV  tot in Calea Vitan-Barzesti 9 sector 4 (in apropierea intersectiei cu soseaua Oltenitei), dar trebuie sa anunti ca locuiesti in ILFOV si vei fi indrumat corespunzator.
  • pentru restul oraselor tarii in serviciul medico-legal din centrul de judet
  • in unele orase exista si un cabinet medico-legal local pentru o prima prezentare dar care nu are procedural dreptul de a face orice tip de examinari (Lugoj, Cimpulung-Arges, Comanesti, Fagaras, Petrosani, Sighetul Marmatiei, Medias, Campulung Moldovenesc, Radauti, Barlad, Onesti)

  Am fost victima unui accident rutier (fiind pieton sau ocupant al autovehiculului)

  Du-te mai intai sa-ti ingrijesti starea de sanatate probabil alterata de agresiunea suferita. in spital anunta ce ai patit. Medicii sunt obligati sa anunte politia care, in cazul in care te vei interna, vor veni sa-ti ia decaratia in spital.
  Nu uita sa ceri din spital acte medicale care sa dovedeasa ca ai fost acolo (pe foi cu antet original, datate, cu stampila institutiei si parafa medicului) precum si rezultatele de la orice alt tip de investigatie (radiografie,ecografie, etc.) in caz ca a trebuit sa faci asa ceva.
  Daca trebuie sa te internezi urmeaza indicatia medicilor si interneaza-te iar apoi cand vei iesi din spital cauta-ti dreptatea.
  In problemele acestea care sunt de multe ori grave ia obligatoriu legatura cu politia si numai dupa aceea cauta sa vii la institutia medico-legala. Examinara medico-legala in accidentul rutier se face la cererea politiei. Nu uita sa ai bani in buzunar, intrucat orice examinare medico-legala este contra cost (vezi servicii/tarife prestatii). Poate ar fi bine sa ai si un avocat care sa te consilieze.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>